Persoonlijke mijnomgeving voor gasten

Uitgegeven vouchers inwisselen
Faciliteiten en activiteiten bijboeken
Producten bestellen en direct online afrekenen
Gegevens inzien/aanvullen, zoals het opgeven van kentekens

De receptie, maar dan volledig online

Persoonlijke login na het plaatsen van een reservering

Na het plaatsen van een reserveringen via de website wordt er door het reserveringssysteem een automatische login gemaakt voor de gast. Deze gegevens worden via de mail naar de gast verstuurd, waarmee er vervolgens kan worden ingelogd. 

Ingericht afhankelijk van de mogelijkheden van het park of hotel

Afhankelijk van jouw vakantiepark, camping of hotel is de mijnomgeving geheel naar eigen wens in te richten. De stijl hiervan wordt in vele gevallen gelijk getrokken met die van de website. We lichten graag kort een paar functies voor je uit:
 
 • Inzien van de reservering(en) en eventueel belangrijke informatie
 • Reserveren van faciliteiten, denk hierbij aan fietsverhuur, sauna of tennisbaan
 • Bijboeken van extra's 
 • Nieuwe reserveringen maken
 • Een tafel in het restaurant reserveren
 • Kenteken van de auto toevoegen
 • Inzien van het verbruik en het saldo van de persoonlijke betaalpas

De anderhalve-meter-samenleving

De mijnomgeving helpt om geschikte afstand te bewaren

De anderhalve-meter-economie zorgt ervoor dat iedere sector moet improviseren om straks, als de maatregelen weer versoepelen, goed kan opereren binnen deze 'nieuwe' samenleving. De mijnomgeving kan helpen om afstand te houden tussen gasten en personeel. 

De mijnomgeving heeft veel extra functies, die samen met andere hardware oplossingen hiervoor kunnen zorgen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de volgende mogelijkheden;
 • Geautomatiseerde verhuur van faciliteiten, samen met sleutelkluizen en elektronische sloten
 • Automatische kentekenherkenning bij de slagboom met kentekencamera's
 • Online broodjes bestellen en een tafel reserveren in de horeca
 • Bekijken en opgeven voor het animatieprogramma
 • Inwisselen van uitgegeven vouchers
Bekijk alle oplossingen voor de anderhalve-meter-economie

Het verlengstuk van jouw website en receptie

Ontworpen in jouw huisstijl en volledig online beheerbaar

De mijnomgeving wordt volledig opgebouwd in de stijl van jouw vakantiepark. Zo sluit de mijnomgeving naadloos aan op jouw website. De opbouw van de mijnomgeving is volledig modulair. Onderdelen kunnen eenvoudig worden in- en uitgeschakeld, en zijn volledig met rechten instelbaar in het softwaresysteem van EveryOffice.

Geoptimaliseerd voor desktop, tablet en mobiel

Een mijnomgeving is standaard geoptimaliseerd voor desktop, tablet en mobiel. Jouw mijnomgeving is hierdoor op elke locatie bereikbaar, zolang er verbinding is met internet. Wil je de mijnomgeving ook offline kunnen gebruiken? Kies voor een mijnomgeving met progressive web-app. Met een PWA kan de mijnomgeving als app op het startscherm van de mobiele telefoon worden geplaatst. De pagina’s in de app zijn offline toegankelijk. Zo kan de gast altijd snel bij belangrijke informatie.
 

Het informatieportaal voor jouw gasten

Het informatieportaal voor jouw gasten

In de mijnomgeving toon je op een overzichtelijke wijze belangrijke informatie aan jouw gasten. Toon bijvoorbeeld de routebeschrijving naar het park, de parkplattegrond, omgevingsinformatie en de openingstijden van de receptie. De getoonde informatie kan worden gekoppeld aan de reservering. Zo toon je documenten die horen bij de verhuurde accommodatie en het recreatieprogramma in de geboekte verblijfsperiode.

Gegevens inzien en wijzigen

In de mijnomgeving kunnen jouw gasten de gegevens van alle reserveringen inzien, wijzigen en aanvullen. Zo kan bijvoorbeeld het kenteken worden ingevoerd voor automatische doorgang bij de slagboom en een receptieloze check-in. Ook het aanvullen van reisgezelschap, ondertekenen van overeenkomsten en inzien van verbruik van elektra en internet behoort tot de mogelijkheden.

Verlaag de beslissingsdrempel in het reguliere boekingsproces

Verlaag de drempel voor het maken van een nieuwe reservering door nieuwe gasten in het reguliere boekingsproces slechts om het minimale aantal gegevens te vragen. De gast kan deze later eenvoudig aanvullen in de mijnomgeving. Een al bekende gast kan tijdens het boeken op de website inloggen met het account, waardoor alle gegevens worden voorgevuld. Doordat het proces sneller gaat, gaat de gast sneller over tot het maken van een boeking.
 

Reserveringen betalen en bijboeken

Online betalen van termijnen

Naast het inzien, wijzigen en aanvullen van informatie biedt een mijnomgeving ook mogelijkheden voor online betalen. Zo kunnen openstaande termijnbetalingen worden ingezien en direct worden betaald via meerdere online betaalmethoden.

Nieuwe reserveringen en extra's bijboeken

Gasten kunnen in de mijnomgeving nieuwe reserveringen maken, zonder hiervoor terug te hoeven naar de reguliere website. Hier is ook veel ruimte voor het tonen van alle bij te boeken extra’s. Ook wanneer de gast al aanwezig is kan de reservering worden uitgebreid met de aangeboden extra's. Dit biedt mogelijkheden om allerlei zaken op het vakantiepark online aan te bieden, zoals:
 • Ruimtes, zoals de sauna
 • Verhuurfaciliteiten, zoals fietsen
 • Sportfaciliteiten, zoals de tennisbaan
 • Producten, zoals verse broodjes en giftartikelen
 • Reserveringen in de horeca

Betalen met saldo

De mijnomgeving biedt mogelijkheden voor het inzien van verbruik en het ophogen van saldo’s. Zo regel je eenvoudig de betaling van elektra op camping- en camperplaatsen. Laat gasten vooraf tegoed inkopen, hun verbruik inzien en extra tegoed bijkopen. Of laat gasten achteraf voor hun verbruik betalen; het systeem kan zo worden ingesteld dat het precies past bij werkwijze van jouw bedrijf.

Activiteiten en faciliteiten online

Online inschrijven en betalen

Een deel van de gasten plant graag de hele vakantie vooruit. Door het recreatieprogramma in de mijnomgeving te tonen kunnen gasten zien wat er in hun vakantieperiode te doen is en zich alvast inschrijven op komende activiteiten. Betaalde activiteiten kunnen direct bij inschrijving online worden afgerekend. De tickets worden automatisch per e-mail naar de gast gestuurd en zijn ook in de mijnomgeving te bekijken.

Met online ticketing regel je naast de betaling voor activiteiten bijvoorbeeld ook de toegang tot de faciliteiten voor daggasten. In het systeem houd je zicht op de bezettingsgraad en stel je eenvoudig een maximale bezetting in. 


Laat ons met je meedenken!

Elk vakantiepark is uniek. Laat ons met je meedenken voor het creeëren van een mijnomgeving die perfect aansluit op jouw vakantiepark. 

Neem contact met ons op!

Een greep uit ons portfolio

EveryOffice - Park van de toekomst
EveryOffice - Park van de toekomst
EveryOffice - Park van de toekomst
EveryOffice - Park van de toekomst
EveryOffice - Park van de toekomst
EveryOffice - Park van de toekomst
EveryOffice - Park van de toekomst
EveryOffice - Park van de toekomst
EveryOffice - Park van de toekomst
EveryOffice - Park van de toekomst
EveryOffice - Park van de toekomst
EveryOffice - Park van de toekomst
EveryOffice - Park van de toekomst
EveryOffice - Park van de toekomst
EveryOffice - Park van de toekomst
EveryOffice - Park van de toekomst
EveryOffice - Park van de toekomst
EveryOffice - Park van de toekomst