Website voor de recreatiebranche

Standaard met Zoek & Boek en reserveringssysteem
Beheerbaar in CMS
Zoek & Boek
Eigen design
Reserveringssysteem

Een website die de juiste stijl overbrengt

Je wil met je website de bezoekers de juiste sfeer overbrengen, één die aansluit bij de stijl van jouw recreatieonderneming. Daarom helpen wij bij het realiseren van een nieuwe website van A tot Z. We verzorgen het ontwerp van de website, doen de ontwikkeling (in ons eigen CMS) en helpen met de online marketing om jouw website goed op het web te krijgen.

Wij kijken naar de vraag en bedenken hier een passende oplossing voor. Zo krijg jij altijd een website die 100% bij jouw recreatieonderneming past. 

Beheerbaar in ons eigen CMS - EveryOffice

Zelf de controle over je website behouden

Wij ontwikkelen al onze websites in ons eigen CMS. Dit heeft als voordeel dat wij precies weten wat het systeem kan en hoe het werkt. Je hebt dus direct contact met de ontwikkelaars van jouw website en het CMS dat wordt gebruikt.

Via dit CMS (content management system) behoudt jij zelf de controle over je website. Je kunt hier zelf teksten aanpassen, pagina's toevoegen, wijzigen en verwijderen. Afbeeldingen toevoegen en verwijderen, nieuwsberichten of agenda item's toevoegen en nog veel meer. 

Extra: Meer dan zomaar een CMS

Onze software is meer dan zomaar een CMS. Hoewel je hier alle mogelijkheden hebt om jouw website te beheren, zijn de mogelijkheden eindeloos. Alle hardware en software oplossingen die wij bieden zijn online te beheren, via hetzelfde softwarepakket. We lichten hier graag 3 voorbevoorbeelden voor je uit:

Standaard een Zoek en Boek op jouw website

Laat gasten gemakkelijk reserveringen maken op jouw website

Bij een website voor de recreatiebranche hoort natuurlijk een Zoek en Boek. Hiermee kunnen de bezoekers inzicht krijgen in de beschikbaarheid van de accommodaties. Je beschikt over de mogelijkheid om afbeeldingen en informatie per accommodatie op te geven. Je bepaalt zelf wat je wel en niet wilt tonen, je kunt filters instellen, beschikbaarheid opgeven, kenmerken en faciliteiten toevoegen, arrangementen en last minutes instellen etc.

Continue bezig met het verbeteren van de Zoek en Boek & het boekingsproces

De ontwikkeling van onze Zoek & Boek staat geen moment stil. Continue zijn we bezig met het verbeteren en optimaliseren van het boekingsproces. Dit om ervoor te zorgen dat de bezoekers op een fijne manier de benodigde informatie kunnen vinden. We kijken hierbij naar de statistieken en zoeken naar knelpunten binnen de Zoek & Boek en het bestelproces, zodra we zien dat bezoekers op bepaalde punten vast lopen, of de website verlaten, gaan we kijken naar een oplossing.

Kom met ons in contact

Wil je een nieuwe website voor jouw vakantiepark, camping, jachthaven of hotel door ons laten ontwikkelen of heb je vragen? Neem dan contact met ons op. We komen graag een keer geheel vrijblijvend in contact.

Neem contact met ons op

Gekoppeld aan ons reserveringssysteem

Alles overzichtelijk binnen één reserveringssysteem

De website, Zoek & Boek en het CMS zijn allemaal verbonden via één online beheerbaar systeem. Hier beheer je eenvoudig de beschikbaarheid van jouw recreatieonderneming. Op het moment dat bezoekers via de website een reservering plaatsen, wordt deze automatisch doorgestuurd naar het reserveringssysteem

Dit systeem is volledig ingericht voor de recreatiebranche. Je hebt hier alle middelen om jouw organisatie te beheren. Een paar functies lichten we graag voor je uit: 
 • Overzichtelijke planborden
 • Beheer de koppeling met touroperators
 • Dynamic pricing & revenue management
 • Automatisch versturen van e-mails naar bezoekers
 • En nog veel meer

Persoonlijke mijnomgeving voor gasten

Naar eigen wens ingerichte mijnomgeving voor gasten

Na het plaatsen van een reservering op de website wordt er binnen het reserveringssysteem het proces in gang gezet om de reservering te voltooien. Hierbij wordt volledig automatisch een persoonlijke login gemaakt voor de gasten. Via een e-mail worden de logingegevens doorgestuurd waarna ze kunnen inloggen.

De mijnomgeving is naar eigen wens in te richten, hierbij lichten we een paar functies uit: 
 • Persoonlijke gegevens inzien, wijzigen en aanvullen
 • Extra medereizigers toevoegen
 • Belangrijke documenten inzien
 • Faciliteiten en extra's bijhuren (sauna, tennisbaan, Wi-Fi etc)
 • Tafel reserveren voor in de horeca
 • Nieuwe reservering maken

SEO (Zoekmachine optimalisatie)

Nazorg is het belangrijkste onderdeel van jouw website

Het is een onderdeel dat vaak wordt vergeten, de nazorg van jouw website is essentieel of je website bezoekers krijgt of niet. Het optimaliseren van pagina titels, meta description, afbeeldingen en teksten op de website is iets waar je continue mee bezig zou moeten zijn. 

Google verwacht dat een website actief wordt onderhouden. Denk hierbij aan het continue updaten van pagina's, het schrijven van nieuws- en blogitems. Ook het maken van linkjes binnen de website en naar externe website is een hierbij een belangrijk onderdeel. Wel is dit iets wat nauwkeurig moet worden gedaan, omdat de logica tussen de pagina's en de indeling van je website wel hoort te kloppen. Voordat de effecten hiervan zichtbaar zijn kan een lange tijd overheen gaan.

(SEA) Adverteren op Google en Facebook

Een andere manier om snel aan meer reserveringen te komen is door advertenties te plaatsen op Google en Facebook. Onze online marketing afdeling helpt je graag bij het geven van tips of het instellen/ beheren van jouw advertenties.

Een greep uit ons portfolio

EveryOffice - Park van de toekomst
EveryOffice - Park van de toekomst
EveryOffice - Park van de toekomst
EveryOffice - Park van de toekomst
EveryOffice - Park van de toekomst
EveryOffice - Park van de toekomst
EveryOffice - Park van de toekomst
EveryOffice - Park van de toekomst
EveryOffice - Park van de toekomst
EveryOffice - Park van de toekomst
EveryOffice - Park van de toekomst
EveryOffice - Park van de toekomst
EveryOffice - Park van de toekomst
EveryOffice - Park van de toekomst
EveryOffice - Park van de toekomst
EveryOffice - Park van de toekomst
EveryOffice - Park van de toekomst
EveryOffice - Park van de toekomst