Website voor de recreatiebranche

Standaard met Zoek & Boek en reserveringssysteem
Beheerbaar in CMS
Zoek & Boek
Eigen design
Reserveringssysteem

Een website die de juiste stijl overbrengt

Je wil met je website de bezoekers de juiste sfeer overbrengen, één die aansluit bij de stijl van jouw recreatieonderneming. Daarom helpen wij bij het realiseren van een nieuwe website van A tot Z. We verzorgen het ontwerp van de website, doen de ontwikkeling (in ons eigen CMS) en helpen met de online marketing om jouw website goed op het web te krijgen.

Wij kijken naar de vraag en bedenken hier een passende oplossing voor. Zo krijg jij altijd een website die 100% bij jouw recreatieonderneming past. 

Geoptimaliseerd voor mobiel gebruik

Mobile first

Steeds meer mensen gebruiken hun smartphone om te browsen op het internet. Wij zien het aandeel van boekingen die gemaakt zijn met de mobiele telefoon al jaren stijgen. Wij bouwen onze websites 'mobile first', vanwege de volgende redenen:
 • Het verhoogt de toegankelijkheid en gebruikerservaring van jouw website
 • Het verbeterd je online zichtbaarheid en ranking in de zoekmachines
 • Het verhoogt je aantal boekingen

Progressive Web App

Wil je jouw gasten de beste mobiele gebruikservaring bieden? Biedt jouw website aan als progressive web app. Een PWA is een website met de functionaliteiten van een app, volledig geoptimaliseerd voor mobiel gebruik. De gast kan de website als app op het startscherm plaatsen. De pagina’s zijn ook offline bereikbaar. Zo kan de gast snel en eenvoudig bij belangrijke informatie.
 

Standaard een Zoek en Boek op jouw website

Laat gasten gemakkelijk reserveringen maken op jouw website

Bij een website voor de recreatiebranche hoort natuurlijk een Zoek en Boek. Hiermee kunnen de bezoekers inzicht krijgen in de beschikbaarheid van de accommodaties. Je beschikt over de mogelijkheid om afbeeldingen en informatie per accommodatie op te geven. Je bepaalt zelf wat je wel en niet wilt tonen, je kunt filters instellen, beschikbaarheid opgeven, kenmerken en faciliteiten toevoegen, arrangementen en last minutes instellen etc.

Continue bezig met het verbeteren van de Zoek en Boek & het boekingsproces

De ontwikkeling van onze Zoek & Boek staat geen moment stil. Continue zijn we bezig met het verbeteren en optimaliseren van het boekingsproces. Dit om ervoor te zorgen dat de bezoekers op een fijne manier de benodigde informatie kunnen vinden. We kijken hierbij naar de statistieken en zoeken naar knelpunten binnen de Zoek & Boek en het bestelproces en zullen waar nodig verbeteringen doorvoeren.

Persoonlijke mijnomgeving voor gasten

Naar eigen wens ingerichte mijnomgeving voor gasten

Na het plaatsen van een reservering op de website wordt er binnen het reserveringssysteem het proces in gang gezet om de reservering te voltooien. Hierbij wordt volledig automatisch een persoonlijke login gemaakt voor de gasten. Via een e-mail worden de logingegevens doorgestuurd waarna ze kunnen inloggen.

De mijnomgeving is een online portaal waar gasten op kunnen inloggen. Deze is geheel naar eigen wens in te richten, een paar functies voor je uitgelicht: 
 • Persoonlijke gegevens inzien, wijzigen en aanvullen
 • Extra medereizigers toevoegen
 • Belangrijke documenten inzien
 • Faciliteiten en extra's bijhuren (sauna, tennisbaan, Wi-Fi etc)
 • Tafel reserveren voor in de horeca
 • Nieuwe reservering maken
Je kunt op deze manier ook persoonlijk contact houden, speciale aanbieden weergaven en het opent de mogelijkheid voor upselling. 

Gekoppeld aan ons reserveringssysteem

Alle reserveringen beheren via ons alle-in-één reserveringssysteem

Op het moment dat gebruikers via de website een reservering plaatsen wordt dit automatisch naar ons reserveringssysteem gestuurd. Dit is een apart onderdeel binnen ons CMS, het systeem is volledig ingericht voor de recreatiebranche en hier beschik je over alle functionaliteiten om jouw recreatieonderneming te beheren. Deze beschikt o.a. over de volgende functies:
 • Overzichtelijke planborden
 • Beheer de koppeling met touroperators
 • Dynamic pricing & revenue management
 • Automatisch versturen van e-mails naar bezoekers
 • Versturen van herinneringen, facturen en automatische e-mails
 • En nog veel meer

SEO (Zoekmachine optimalisatie)

Nazorg is het belangrijkste onderdeel van jouw website

Het is een onderdeel dat vaak wordt vergeten, de nazorg van jouw website is onmisbaar. Het verbeteren van pagina titels, meta description, afbeeldingen en teksten op de website is iets wat continue aandacht verwacht. 

Google verwacht dat een website actief wordt bijgewerkt om de bezoeker zo eenvoudig mogelijk de informatie aan te bieden. Dit doe je met een doordachte menustructuur en het aanmaken van logische interne links tussen pagina's. Ook het schrijven van nieuwe teksten zoals nieuws of blogartikelen zijn hierin belangrijk. Daarbij moet ook worden gekeken naar goede pagina titels en meta description, zodat bezoekers vanuit Google doorklikken naar juist jouw website en niet die van de concurrent. 

Wij staan klaar om ook na de oplevering van de website te helpen met het onderhouden van jouw website.

(SEA) Adverteren op Google en Facebook

Een andere manier om snel aan meer reserveringen te komen is door advertenties te plaatsen op Google en Facebook. Onze online marketing afdeling helpt je graag bij het geven van tips of het instellen/ beheren van jouw advertenties.

Beheerbaar in ons eigen CMS - EveryOffice

Zelf de controle over je website behouden

Al onze websites worden ontwikkeld in ons eigen CMS (content management system). Hier behoudt jij zelf de controle en de mogelijkheid om je website te beheren. Het CMS bestaat uit alle basisfuncties die je verwacht zoals het toevoegen en beheren van pagina's en nieuws- of blogberichten. Foto's beheren en toevoegen en basis SEO functionaliteit zoals pagina titels opgeven, urls aanmaken, meta description beheren en alt tags aan afbeeldingen toevoegen. Afhankelijk van de functies en wensen van jouw website is dit allemaal online te beheren. Hierbij een aantal extra functies uitgelicht:
 • Beheren van reviews op je website
 • Instagram feed met afbeeldingen 
 • Nieuwsbrief aanmeld formulier
 • Slider met afbeeldingen en/of video

Kom met ons in contact

Meer dan zomaar een CMS

Onze software is meer dan zomaar een CMS. Alle hardware en software oplossingen die wij bieden zijn online te beheren, via één en hetzelfde softwarepakket. We lichten hier graag 3 voorbeelden voor je uit: Wil je een nieuwe website voor jouw vakantiepark, camping, jachthaven of hotel door ons laten ontwikkelen of heb je vragen? Neem dan contact met ons op. We komen graag een keer geheel vrijblijvend in contact.

Neem contact met ons op

Een greep uit ons portfolio

EveryOffice - Park van de toekomst
EveryOffice - Park van de toekomst
EveryOffice - Park van de toekomst
EveryOffice - Park van de toekomst
EveryOffice - Park van de toekomst
EveryOffice - Park van de toekomst
EveryOffice - Park van de toekomst
EveryOffice - Park van de toekomst
EveryOffice - Park van de toekomst
EveryOffice - Park van de toekomst
EveryOffice - Park van de toekomst
EveryOffice - Park van de toekomst
EveryOffice - Park van de toekomst
EveryOffice - Park van de toekomst
EveryOffice - Park van de toekomst
EveryOffice - Park van de toekomst
EveryOffice - Park van de toekomst
EveryOffice - Park van de toekomst